Happily ever after or never after?

Har precis haft en utav dom bästa helgerna med familj och vänner.. Min syster kom hit med sin familj, tog med sig min underbara vän Arzu med sin fina familj, mamma med sin kille och brorsans fru med deras dotter.. Vi umgicks, skrattade, åt, busade, pratade och verkligen njöt av varandras sällskap.. Barnen var helt lyriska.. Det hände nått hela tiden och varje restaurang eller café som vi besökte drog en lättnads suck när vi gick.


barnen ville sova hos mig, alla..
- Najna får jag sova med dig, najna får jag vara med dig..

Mina barn kommer verkligen ha den bästa mamman i världen tänkte jag. Om andras barn uppskattar mig fast jag känner att jag inte gör nått speciellt till dom..tänk då mina egna..
jag hade Alper sovande hos mig.. Vi sover alltid med varandra.. Det är en oskriven regel och ingen får ändra den.. Men denna gången ville AlishaLee sova över.. fasters vackraste docka.. Så båda ungarna och jag la oss i min säng, kusinerna busade massor och sen tog jag båda i famnen, kliade dom tills dom somnade..

Själv kunde jag inte somna.. dom rörde på sig och vaknade lite då och då men det var inte det som gjorde att jag inte kunde sova..

Jag fastnade i tankarna..
En dag kommer jag bli den mamman jag vill vara.. Inte än.. För jag är inte där med mig själv än.. men den dagen.. jag tror inte på lyckliga för evigt..jag tror på upp och ner dagar.. Jag tror på att man ibland kommer vakna och tänka på " var detta allt"

men jag tror på att lyckliga så länge vi vill vara lyckliga, jag tror på att nederlag och motgångar gör så man blir starkare ihop, jag tror på att man finns där för varandra när man som minst förtjänar varandra.. Jag tror på att kärlek övervinner allt..Jag tror på ett hem:

När man kommer hem till sin familj, efter en stressig arbetsdag, eller då man har bråkat med sin familj, eller ekonomin inte är den bästa.. Jag tror på ett hem där man kommer in och det ända som betyder nått är familjen, när man stänger dörren och går in så stannar världen utanför där ute och familjen är det ända som betyder nått..

Jag tror på att man ska kämpa och se saker på bästa sätt. Jag tror även på att ju mer man stänger världens ondska utanför sin dörr desto tryggare hem skapar man.


Lyckliga för evigt är en plats som man får skapa själv.. ett ställe där ingen kan skada eller såra.. Men om du ska ha en familj i det stället så är det viktigt att man hittar en partner som delar det tankesätter.. som inte kommer in med saker utanför in i hemmet och gör den platsen till olycklig..


RSS 2.0